Transport van en naar Slovenië

Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Slovenië. Wij bezitten een sterk netwerk aan hoogwaardige Sloveense transporteurs, welke dagelijks onze ladingen met de grootste zorg vervoeren.

Groupage transport en complete partijen

Wij vertrekken 2 keer per week met onze Sloveense groupage partners naar diverse bestemmingen in Slovenië, zoals de hoofdstad Ljubljana, Celje, Koper, Kranj, Maribor, Murska Sobota en Nova Gorica. Echter, elke bestemming in Slovenië is mogelijk. Complete partijen kunnen bijna dagelijks geladen worden. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Slovenië als voor import vanuit Slovenië.

Speciaal transport

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal transport van en naar Slovenië. Tevens bieden wij dagelijkse koeriersdiensten aan voor uw spoed -en expresszendingen.

Slovenië is sinds 1 mei 2004 EU-lidstaat en dus volstaat een CMR vrachtbrief. Lees alles over de benodigde transport informatie van en naar Slovenië.

Rijverbod

In Slovenië geldt op een groot aantal hoofdwegen en snelwegen een rijverbod voor vrachtverkeer van meer dan 7,5 ton op zon- en feestdagen van 08:00 tot 21:00 uur. Daarnaast geldt van het laatste weekend in juni tot het eerste weekend van september een rijverbod op zaterdag van 08:00 tot 13:00 of 16:00 uur en op zondagen van 08:00 tot 21:00 of 22:00 uur. Een uitzondering geldt in alle gevallen voor het vervoer van bederfelijke goederen.

Transport informatie Slovenië

  • Transittijden:
   • Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen
   • Complete ladingen: circa 2 dagen

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om het logistieke proces van onze goederen naar Macedonië.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie