Transport van en naar Slovenië

Vlag SloveniëTwentepoort Logistiek verzorgt transport Slovenië. Wij hebben een groot netwerk hoogwaardige Sloveense transporteurs. Het transport naar Slovenië vraagt om kennis en expertise. Twentepoort Logistiek neemt u deze zorg graag uit handen en organiseert uw transport Slovenië tot in de puntjes. Met onze jarenlange ervaring zijn wij graag uw transportspecialist.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! 

icon
Transittijden

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon
Bestemmingen

Ljubljana | Celje | Murska

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Slovenië

Wij vertrekken 2 keer per week met onze Sloveense groupage partners naar diverse bestemmingen in Slovenië, zoals de hoofdstad Ljubljana, Celje, Koper, Kranj, Maribor, Murska Sobota en Nova Gorica. Echter, elke bestemming in Slovenië is mogelijk. Complete partijen kunnen bijna dagelijks geladen worden. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Slovenië als voor import vanuit Slovenië.

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal transport van en naar Slovenië. Tevens bieden wij dagelijkse koeriersdiensten aan voor uw spoed -en expresszendingen.

Transport in gehele Balkan

Naast Slovenië rijden we dagelijks vrachten naar andere bestemmingen in de Balkan. Doordat we actief zijn in de hele regio zijn we vaak in staat om efficiënt transporten in te plannen waar u als exporteur van profiteert. Andere landen in de Balkan waar we dagelijks mogelijkheden voor hebben zijn:

Transport Slovenië door Twentepoort Logistiek geregeld

Transport informatie Slovenië

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Slovenië. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Slovenië:

  • Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen
  • Complete ladingen: circa 2 dagen

Slovenië is sinds 1 mei 2004 EU-lidstaat en dus volstaat een CMR vrachtbrief. Lees alles over de benodigde transport informatie van en naar Slovenië.

Rijverbod

In Slovenië geldt op een groot aantal hoofdwegen en snelwegen een rijverbod voor vrachtverkeer van meer dan 7,5 ton op zon- en feestdagen van 08:00 tot 21:00 uur. Daarnaast geldt van het laatste weekend in juni tot het eerste weekend van september een rijverbod op zaterdag van 08:00 tot 13:00 of 16:00 uur en op zondagen van 08:00 tot 21:00 of 22:00 uur. Een uitzondering geldt in alle gevallen voor het vervoer van bederfelijke goederen.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om het logistieke proces van onze goederen naar Macedonië.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie