Transport van en naar Ljubljana

Dagelijks complete partijen van en naar Ljubljana

Twentepoort Logistiek verzorgt bijna dagelijks het transport voor complete partijen van en naar Ljubljana, Slovenië. Door middel van ons netwerk van zeer gekwalificeerde Sloveense transporteurs zijn wij in staat uw goederen altijd met de hoogste zorg af te leveren op de plaats van bestemming. Bij Twentepoort Logistiek bent u aan het juiste adres voor het zorgeloos uitbesteden van het transport van uw goederen.

Wekelijks transport van deelladingen en groupage

Naast het vervoeren van complete partijen kunt u bij Twentepoort Logistiek ook terecht voor het transport van deelladingen en groupage. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot een verscheidenheid aan transportspecialismen. Hierbij moet u denken aan het transport van ADR goederen, exceptioneel transport en koel- of vriestransport.

Transport informatie Ljubljana

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen

                o Complete ladingen: circa 2 dagen

Extra informatie transport Ljubljana

Voor meer informatie over transport van en naar Ljubljana kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Ljubljana

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om het logistieke proces van onze goederen naar Ljubljana.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie