Transport van en naar Bosnië-Herzegovina

De economie van Bosnië-Herzegovina groei al jaren, voor u als exporteur een grote kans om deze potentiële markt aan te boren. Om optimaal te profiteren is het van belang dat u zeker bent dat u volledig ontzorgt bent op het gebied van logistiek. Transport naar Bosnië-Herzegovina vraagt om kennis en expertise. Twentepoort Logistiek verzorgt wekelijks transporten naar onder andere SarajevoBanja LukaTuzla en andere bestemmingen. Daarnaast werken wij met een netwerk van gescreende en betrouwbare transporteurs om uw logistiek tot in de puntjes te regelen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Overzicht met alle transport informatie naar Bosnie-Herzegovina


 

Dagelijks laden en snel op plaats van bestemming

Twentepoort Logistiek verzorgt veelvuldig transport naar geheel Oost-Europa en is dus specialist op oa. Bosnië-Herzegovina. Door ons grote netwerk kan uw complete partij dagelijks geladen worden en binnen 3 tot 4 dagen op de plaats van bestemming zijn. Onze medewekers kennen de Balkanregio als geen ander; en hebben de beschikking over hoogwaardige partner transportbedrijven uit de Balkan waardoor uw vervoer verzekerd is van optimale begeleiding en een zorgvuldige uitvoering. Ook wordt u begeleid gedurende het hele proces naar gelang behoefte. 

Naast complete ladingen kunnen wij u ook groupage mogelijkheden aanbieden. Deze vertrekken twee keer per week met onze Bosnische transporteurs naar diverse bestemmingen in Bosnië-Herzegovina.

Specialistische mogelijkheden voor transport van en naar Bosnië-Herzegovina

Logischerwijs kan uw zending niet altijd mee met regulier wegvervoer. Naast het verzenden van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport van bijvoorbeeld voedings- en levensmiddelen, maar ook speciaal/exceptioneel vervoer waaronder machines en en andere goederen. Moeten uw chemische producten naar Bosnië-Herzegovina, ook dan kunnen we u waarschijnlijk een passend aanbod doen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk transportvoorstel.

Transport informatie Bosnië-Herzegovina

 • Transittijden:
  • Groupage en deelpartijen: circa 4-8 dagen
  • Complete ladingen: circa 3-4 dagen
 • Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment
 • Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
 • Thermo/vries/koeltransport op aanvraag
 • Maximum Bruto ladinggewicht: 24 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager 

Bekijk hier de benodigde exportdocumentatie voor Bosnië-Herzegovina. Uiteraard kunnen wij het opmaken van deze documenten voor u verzorgen, neem daarvoor contact met ons op.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Doordat wij de douanedocumenten door Twentepoort Logistiek laten verzorgen hebben wij nooit meer problemen ervaren met het exporteren van onze goederen naar Bosnië-Herzegovina.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie