Transport van en naar Albanië

Transport AlbaniëTwentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Albanië. Albanië is een land in het westen van de Balkan regio. Wij zorgen dat uw lading met de grootste zorg vervoerd wordt door ons hoogwaardige netwerk van transporteurs uit de Balkan. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden, maar we kunnen u ook groupagezending en spoedtransport aanbieden. We helpen u graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! 

icon
Transittijden

Groupage
5-9 dagen


Complete lading
4-5 dagen

icon
Bestemmingen

Tirana | Dürres | Vlorë Fier

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Albanië

Twentepoort Logistiek vertrekt wekelijks met haar groupage partners uit de Balkan naar diverse bestemmingen in Albanië, met name naar de hoofdstad Tirana, maar ook naar Dürres, Vlorë en Fier. Echter elke bestemming in Albanië is mogelijk. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Albanië als voor import vanuit Albanië. Naast regulier wegtransport van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel en vriestransport en speciaal/exceptioneel transport. Daarnaast biedt Twentepoort Logistiek u dagelijks koeriersdiensten aan op Albanië, voor al uw spoedtransport en express zendingen.

Transport in gehele Balkan

Naast Albanië rijden we dagelijks vrachten naar andere bestemmingen in de Balkan. Doordat we actief zijn in de hele regio zijn we vaak in staat om efficiënt transporten in te plannen waar u als exporteur van profiteert. Andere landen in de Balkan waar we dagelijks mogelijkheden voor hebben zijn:

Bekijk hier de benodigde exportdocumentatie voor Albanië. Uiteraard kunnen wij het opmaken van deze documenten voor u verzorgen. 

Transport Albanië

Transport informatie Albanië

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Albanië. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Albanië:

  • Groupage en deelpartijen: circa 5-9 dagen
  • Complete ladingen: circa 4-5 dagen
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het dagelijkse transport van Twentepoort Logistiek staat onze export naar Albanië nooit meer stil.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie