Transport van en naar Kroatië

Vlag KroatiëTwentepoort Logistiek organiseert dagelijks transport Kroatië en kan ook voor uw zending een maatwerk logistieke oplossing aanbieden. Wij beschikken over een hoogwaardig netwerk transporteurs uit Kroatië en de Balkan, welke uw ladingen met de grootste zorg transporteren. Twentepoort Logistiek kent de Balkanregio als geen ander; met de beschikking over hoogwaardige transporteurs uit de Balkan is uw vervoer verzekerd van een optimale begeleiding en een zorgvuldige uitvoering.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op! 

icon
Transittijden

Groupage
4-8 dagen


Complete lading
2-3 dagen

icon
Bestemmingen

Zagreb | Split | Rijeka

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Kroatië

Twentepoort Logistiek verzorgt twee keer per week groupage transport met haar Kroatische transporteurs naar diverse bestemmingen in Kroatië, onder andere naar de hoofdstad Zagreb, Rijeka, Split, Zadar en Dubrovnik. Echter, elke bestemming in Kroatië is mogelijk. Complete partijen kunnen dagelijks geladen worden. de mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Kroatië als voor import vanuit Kroatië.

Naast regulier wegtransport kunnen wij uw lading waar speciaal transport voor nodig is ook op plaats van bestemming krijgen in Kroatië. Geconditioneerd transport, transport van producten met afwijkende maten en gewichten, maar ook ADR transport is voor ons geen enkel probleem.

Is uw zending van grote waarde? Via Twentepoort Logistiek kunnen wij uw zending verzekeren tegen scherpe tarieven. Meer weten over de transportverzekering kosten of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

Transport in gehele Balkan

Naast Kroatië rijden we dagelijks vrachten naar andere bestemmingen in de Balkan. Doordat we actief zijn in de hele regio zijn we vaak in staat om efficiënt transporten in te plannen waar u als exporteur van profiteert. Andere landen in de Balkan waar we dagelijks mogelijkheden voor hebben zijn:

Bekijk hier de benodigde exportdocumentatie voor Kroatië. Uiteraard kunnen wij het opmaken van deze documenten voor u verzorgen. 

Transport Kroatie goed georganiseert door Twentepoort Logistiek

Transport informatie Kroatië

Twentepoort Logistiek is uw allround logistiek dienstverlener en organiseert indien gewenst ook spoedtransport / koeriersdiensten (levertermijnen tussen 24 en 48 uur). Onze betrouwbare partners hebben de beschikking over huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment. Daardoor kunnen we uw zending bijna altijd transporteren

Transittijden Kroatië:

  • Groupage en deelpartijen: circa 4-8 dagen
  • Complete ladingen: circa 2-3 dagen

Sinds 1 juli 2013 is Kroatië lid van de Europese Unie, waardoor grensformaliteiten zijn komen te vervallen.

Rijverbod

In Kroatië is van half juni tot half september vrachtverkeer verboden op zaterdag van 04:00 tot 14:00 uur en op zondagen van 12:00 tot 23:00 uur. Op feestdagen geldt een rijverbod tussen 14:00 en 23:00 uur.

Meer weten over de transportverzekering kosten? Wij informeren u graag.

 

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door het dagelijks transport van Twentepoort Logistiek naar Kroatië zijn wij verzekerd van een continue productie.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie