Transport van en naar Celje

Dagelijks complete partijen van en naar Celje

Dagelijks verzorgen wij met ons hoogwaardige netwerk van Sloveense transporteurs het transport van complete partijen van en naar Celje, Slovenië. Bij ons bent u er altijd van verzekerd dat uw goederen Just-in-Time en met de grootste zorgvuldigheid worden geleverd op door u gewenste bestemming in Celje.

Wekelijks transport van deelladingen en groupage

Twentepoort Logistiek is tevens specialist in het verzorgen van groupage transporten op wekelijks basis van of naar Celje. Wij bieden een breed scala aan diverse transportspecialismen. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten verzorgen van het transport van ondere andere uw exceptionele goederen, geconditioneerde goederen of ADR goederen.

Transport informatie Celje

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen

                o Complete ladingen: circa 2 dagen

Extra informatie transport Celje

Voor meer informatie over transport van en naar Celje kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Celje

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Met de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij ons geen zorgen meer te maken om het logistieke proces van onze goederen naar Celje.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie