Transport Plovdiv

Probleemloos transport van en naar Plovdiv

Ervaar net als vele andere bedrijven hoe Twentepoort Logistiek probleem het transport van uw goederen van en naar Plovdiv, Bulgarije kan verzorgen. Dagelijks verzorgen wij het transport van complete partijen terwijl groupage partijen wekelijks geladen kunnen worden. Tevens zijn er diverse mogelijkheden tot wekelijkse afvaarten voor diverse type containers.

Transportspecialismen voor transport naar Plovdiv

Wij bieden diverse opties tot het verzorgen van verschillende transportspecialismen voor transport naar Plovdiv. Wij verzorgen niet alleen het transport van reguliere gepalletiseerde goederen, maar zijn wij tevens dé specialist in verzorgen van het transport van uw exceptionele goederen, geconditioneerde goederen of gevaarlijke stoffen.

Transport Plovdiv informatie

•Transittijden:

                o Groupage transport en deelpartijen: circa 4-7 dagen

                o Complete ladingen: circa 4-5 dagen

• Tevens bieden we spoed transporten / koeriersdiensten aan met levertermijnen tussen 36-48 uur maximaal, al naar gelang urgentie en bestemming in Plovdiv.

• Benodigde documentatie: Bulgarije is sinds januari 2007 EU-lidstaat, dus CMR vrachtbrief volstaat.

Offerte transport v/n Plovidv

Bent u overtuigd van onze mogelijkheden en wilt u een offerte aanvragen voor transport van of naar Varna, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u liever eerst meer informatie, neem dan contact op met één van onze specialisten.

Transport Plovdiv

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Plovdiv door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij nooit meer problemen gehad met leveringen die niet optijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie