Transport van en naar Belgrado

Dagelijks complete partijen naar Belgrado

Twentepoort Logistiek verzorgt dagelijks het transport van complete partijen van en naar Belgrado, Servië. Door jarenlange ervaring en met een team van specialisten dat volledig up-to-date is van de Servische regelgeving zijn wij in staat u altijd een passend advies voor uw situatie te geven. Dit in combinatie met een uitgekiend netwerk van Servische transporteurs maakt het voor ons mogelijk om uw goederen altijd Just-in-Time af te leveren.

Transportmogelijkheden voor Belgrado

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het reguliere wegtransport van gepalletiseerde goederen. Daarnaast bieden wij ook diverse andere transportspecialismen, zo kunt u altijd bij Twentepoort Logistiek terecht, ongeacht het soort goederen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid tot koel- of vriestransport, exceptioneel & XXL transport of het transport van gevaarlijke stoffen.

Transport informatie Belgrado

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 4-7 dagen

                o Complete ladingen: circa 4-5 dagen

Offerte aanvragen voor transport Belgrado

Wilt u voor uw transport van of naar Belgrado gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie. 

Transport Belgrado

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het transport van onze goederen naar Belgrado.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie