Transport van en naar Letland

Transport LetlandTwentepoort Logistiek kan transport Letland verzorgen voor al uw zendingen. Wij beschikken over een uitstekend netwerk van Baltische transporteurs, welke dagelijks onze ladingen met de grootste zorg vervoeren. Naar de drie Baltische Staten gaan vooral machines en apparaten vanuit Nederland, maar ook veel voeding (vooral groente en fruit). Uw zending naar Letland doen vervoeren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 1 uur een reactie!

icon
Transittijden

Groupage
3-6 dagen


Complete lading
3-4 dagen

icon
Bestemmingen

Riga | Daugavpils | Liepaja

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Letland

Complete partijen kunnen bijna dagelijks geladen worden en uw lading kunnen twee 2 tot 3 keer per week per groupage transport met onze betrouwbare transporteurs worden vervoerd naar diverse bestemmingen in geheel Letland. Veel aangedane bestemmingen zijn Riga, Jelgava, Ventpils, Liepaja en Daugavpils, echter elke bestemming in Letland is mogelijk. Naast regulier vervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens vries- en koeltransport en speciaal transport van en naar Letland. Vraag onze adviseurs naar een scherp maatwerkvoorstel.

Tip:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden zowel voor export naar Letland als voor import vanuit Letland.

Transport Baltische Staten

Letland is binnen de Baltische Staten als exportbestemming de kleinste afnemer van producten uit Nederland. Echter samen met Litouwen, als grootste, en Estland, als middelste, zijn de Baltische Staten een belangrijke exportbestemming in Oost-Europa voor Nederlandse exportbedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een dedicated palletzending of een groupage zending? Twentepoort Logistiek organiseert het vervoer van deze zending naar uw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een maatwerk voorstel voor u.

Meer weten over transport naar de Baltische Staten, lees meer over:

Transport Letland door Twentepoort Logistiek goed georganiseerd

Transportinformatie Letland

Twentepoort Logistiek is uw allround logistiek dienstverlener en organiseert indien gewenst ook spoedtransport en koeriersdiensten (levertermijnen tussen 24 en 48 uur), maar ook elk transport specialisme waaronder koeltransport en ADR transport. Onze zorgvuldig geselecteerde transporteurs hebben de beschikking over een divers aantal voertuigen om uw zending optimaal te vervoeren. Zo hebben we de beschikking over huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment.

Transittijden Letland:

  • Groupage en deelpartijen: circa 3-6 dagen
  • Complete ladingen: circa 3-4 dagen

Let op:
Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
Maximum Bruto ladinggewicht: 24 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager

Rijverbod

In Letland zijn geen algemene rijverboden van kracht op zon- en feestdagen. Op de meeste hoofdwegen in Riga geldt in de spits van 07:00 tot 10:00 uur en van 16:00 tot 19:00 uur een rijverbod voor vrachtverkeer van meer dan 5 ton. Nog meer vragen? Bekijk dan eens de veelgestelde vragen voor transport Letland

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door de full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij ons niet meer druk te maken om het logistieke proces van onze goederen naar Letland.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie