Transport van en naar Litouwen

Transport LitouwenVoor transport Litouwen, als onderdeel van de Baltische Staten bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres. Al jaren organiseren wij, samen met ons kwalitatief hoogwaardige distributienetwerk, transport naar diverse bestemmingen in het land. Ook voor u als exporteur van bijvoorbeeld machines en apparaten, voeding of chemische producten liggen er veel mogelijkheden in Litouwen. Transport van vrachten of een lading nodig naar de Baltische Staten of Litouwen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij helpen u graag!

icon
Transittijden

Groupage
3-6 dagen


Complete lading
3-4 dagen

icon
Opties
icon
Bestemmingen

VilniusKaunas | Alytus

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Litouwen

Twentepoort Logistiek is uw betrouwbare partner voor transport van en naar Litouwen. Twee tot drie keer per week verzorgen wij groupage transport met onze Baltische transporteurs naar diverse bestemmingen in Litouwen, zoals de hoofdstad Vilnius, Kaunas, Siauliai, Panevezys, Klaipeda en Alytus. Echter elke bestemming in Litouwen is mogelijk en we denken graag met u mee om een zo goed mogeljke transport oplossing te organiseren. Complete partijen kunnen bijna dagelijks geladen worden. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens vries- en koeltransport en exceptioneel/ speciaal transport van en naar Litouwen.

Tip:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Litouwen als voor import vanuit Litouwen.

Transport Baltische Staten

Litouwen is binnen de Baltische Staten als exportbestemming de grootste afnemer van producten uit Nederland. Samen met Estland, als nummer twee, en Letland, als kleinste, zijn de Baltische Staten een belangrijke exportbestemming in Oost-Europa voor Nederlandse exportbedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een dedicated palletzending of een groupage zending? Twentepoort Logistiek organiseert het vervoer van deze zending naar uw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een maatwerk voorstel voor u.

Meer weten over transport naar de Baltische Staten, lees meer over:

Transport Litouwen door Twentepoort Logistiek goed georganiseerd

Transport Litouwen informatie

Twentepoort Logistiek is uw allround logistiek dienstverlener en organiseert indien gewenst ook spoedtransport & koeriersservice (levertermijnen tussen 24 en 48 uur), maar ook elk transport specialisme waaronder koeltransport en ADR transport. Onze zorgvuldig geselecteerde transporteurs hebben de beschikking over een divers aantal voertuigen om uw zending optimaal te vervoeren. Zo hebben we de beschikking over huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment. Bekijk ook eens de FAQ voor Litouwen, hier worden veel gestelde vragen al beantwoord! Daarnaast kunt u ook een aanvullende verzekering bij ons afsluiten wanneer uw zending van grote waarde is.

Transittijden Litouwen:

  • Groupage en deelpartijen: circa 3-6 dagen
  • Complete ladingen: circa 3-4 dagen

Let op:
Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen. 
Maximum Bruto ladinggewicht: 24 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport van onze goederen door Twentepoort logistiek laten regelen is onze export naar Litouwen nooit stil komen te liggen”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie