Transport van en naar Estland

Transport EstlandHeeft u voor uw zending transport Estland nodig? Twentepoort Logistiek is de specialist voor de Baltische Staten en kan voor u de beste logistieke oplossing organiseren. Of het gaat om machines en apparaten of food en feed producten, onze transporteurs zorgen dat uw lading onder de juiste omstandigheden op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij staan u graag te woord!

icon
Transittijden

Groupage
3-6 dagen


Complete lading
3-4 dagen

icon
Opties
icon
Bestemmingen

Tallinn | Narva | Tartu | Pärnuu

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Estland

Uw lading kan door Twentepoort Logistiek 2 tot 3 keer per week per groupage transport met onze Baltische transporteurs naar diverse bestemmingen in geheel Estland worden vervoerd, zoals de hoofdstad Tallinn, maar ook Narva, Kohtla-Järve, Liepaja, Tartu en Pärnuu. Echter, elke bestemming in Estland is mogelijk. Is uw zending een complete partij, dan kunnen onze specialisten deze dagelijks laden. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens vries- en koeltransport en exceptioneel / speciaal transport van en naar Estland.

Tip:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Estland als voor import vanuit Estland.

Transport Baltische Staten

Estland is binnen de Baltische Staten de tweede grootste exportbestemming van producten uit Nederland. Samen met Litouwen, als grootste, en Letland, als kleinste, zijn de Baltische Staten een belangrijke exportbestemming in Oost-Europa voor Nederlandse exportbedrijven. Heeft u een volledige vrachtwagen of een groupage zending? Twentepoort Logistiek organiseert het vervoer van deze zending naar uw wensen en behoeften en is daarmee uw logistieke partner. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag een maatwerk voorstel voor u. 

Transport Estland door Twentepoort Logistiek georganiseerd

Transport informatie Estland

Twentepoort Logistiek is uw allround logistiek dienstverlener en organiseert indien gewenst ook spoedtransport en koeriersdiensten (levertermijnen tussen 24 en 48 uur), maar ook elk transport specialisme waaronder koeltransport en ADR transport. Onze zorgvuldig geselecteerde transporteurs hebben de beschikking over een divers aantal voertuigen om uw zending optimaal te vervoeren. Zo hebben we de beschikking over huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment. Of lees meer in onze veel gestelde vragen over transport Estland.

Transittijden Estland:

  • Groupage en deelpartijen: circa 3-6 dagen
  • Complete ladingen: circa 3-4 dagen

Let op:
Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
Maximum Bruto ladinggewicht: 24 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door de uitgebreide full-service dienstverlening van Twentepoort Logistiek hoeven wij niet meer om te kijken naar het transport van onze goederen naar Estland.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie