Transport van en naar Liepaja

Complete partijen en groupage transport voor Liepaja

Op zoek naar een partner welke probleemloos uw transport van en naar Liepaja in Letland kan verzorgen, dan bent u bij Twentepoort Logistiek aan hét juiste adres. Samen met ons netwerk van hoogwaardige lokale transporteurs zijn wij in staat om dagelijks het transport van uw complete ladingen te verzorgen. Daarnaast bieden wij ook diverse mogelijkheden voor het verzorgen van groupage transport van en naar Liepaja.

Breed scala transportspecialismen voor transport Liepaja

Voor zowel het transport van complete ladingen als het transport van groupage partijen kunt u bij ons terecht met al uw soorten goederen. Zo verzorgen wij niet alleen het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen maar tevens ook het transport van uw geconditioneerde goederen, exceptionele goederen en ADR goederen.

Transport informatie Liepaja

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 3-6 dagen

                o Complete ladingen: circa 3-4 dagen

• Tevens bieden we spoedtransporten / koeriersdiensten aan met levertermijnen tussen 30-48 uur maximaal, al naar gelang urgentie.

• Benodigde documentatie: Letland is sinds 1 mei 2004 EU-lidstaat, dus CMR vrachtbrief volstaat

• Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment

• Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen

• Maximum Bruto ladinggewicht: 24 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager

Offerte transport naar Liepaja

Benieuwd naar wat Twentepoort Logistiek voor het transport van uw goederen van of naar Liepaja kan betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang tijdens kantoortijden binnen 60 minuten al een reactie. Heeft u toch nog vragen of behoefte aan extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Transport Liepaja

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Dankzij de professionele werkwijze van Twentepoort Logistiek hebben wij nooit meer problemen met onze leveringen naar Liepaja ervaren.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie