Transport van en naar Georgië

Vlag van GeorgiëVoor u als exporteur liggen er veel kansen in Georgië. Het land behoord tot de honderd belangrijkste exportmarkten van Nederland. De laatste jaren neemt zowel de export als import toe. Heeft u een concreet transport gepland staan of gaat u er binnenkort zaken doen? Zorg dan dat u niet voor verrassingen komt te staan en neem een betrouwbare partner in de hand die uw goederen op tijd op de plaats van bestemming kan bezorgen. Twentepoort Logistiek is dé expert op gebied van transport naar Georgië en kan u volledig ontzorgen!  

icon
Transittijden

Groupage
10-14 dagen


Complete lading
7-10 dagen

icon
Opties
 • Wegtransport
 • Zeevracht
 • Vries-/ koeltransport
 • Speciaaltransport
 • en meer...
icon
Bestemmingen

Tbilisi | Koetaisi | Poti | Batoemi

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Voldoende mogelijkheden voor uw transport van en naar Georgië

Bij transport naar Georgië zullen er diverse grenzen overschreden worden waaronder die van Turkije of Rusland. Dit vraagt kennis en een betrouwbare partner die weet wat dit in de praktijk betekend. Twentepoort Logistiek is expert op het gebied van transport naar Oost-Europese en Centraal-Aziatische bestemmingen en onze transporteurs rijden dagelijks (delen van) deze route. Wij zullen u dan ook de perfecte oplossing bieden om uw machine, machineonderdelen, halffabricaten en meer in TbilisiKoetaisi, Poti, Batoemi of ieder andere gewenste bestemming te krijgen. Wij maken gebruik van onze vaste en vaak lokale vervoerders die de gang van zaken kennen. Hierdoor kunnen we u het beste wegtransport aanbieden en minimale wachttijden bij de grensovergangen en douane.

Trein-, koel- en vriestransport en speciale/exceptionele zendingen

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal/exceptioneel transport naar Georgië. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid per rail biedt Twentepoort Logistiek daarnaast wekelijks treinvertrekken aan per wagon en railcontainer. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Indien gewenst is gebruik van meerdere modaliteiten mogelijk en voorzien we u van een maatwerktraject. Hoe dan ook, we bieden u de best mogelijke transportoplossing zodat u volledig ontzorgt bent.

Tip:
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Transport informatie Georgië

 • Transittijden:
  • Groupage en deelpartijen: circa 10-14 dagen
  • Complete ladingen: circa 7-10 dagen (via Zuidroute door Noord-Turkije)
 • Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment
 • Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
 • Koel/vriestransporten mogelijk op aanvraag
 • Zeevracht: ook containervervoer naar de havens van Batumi en Poti is mogelijk, voor alle types containers
 • Maximum Bruto ladinggewicht: 21 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager
 • Export documentatie Georgië: idem als Rusland

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds Twentepoort Logistiek onze douanedocumenten voor Georgië regelt hebben wij nooit meer problemen ervaren met onze export.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie