Transport van en naar Georgië

Vlag van GeorgiëVoor u als exporteur liggen er veel kansen in Georgië. Het land behoord tot de honderd belangrijkste exportmarkten van Nederland. De laatste jaren neemt zowel de export als import toe. Heeft u een concreet transport gepland staan of gaat u er binnenkort zaken doen? Zorg dan dat u niet voor verrassingen komt te staan en neem een betrouwbare partner in de hand die uw goederen op tijd op de plaats van bestemming kan bezorgen. Twentepoort Logistiek is dé expert op gebied van transport naar Georgië en kan u volledig ontzorgen!  

icon
Transittijden

Groupage
10-14 dagen


Complete lading
8-10 dagen

icon
Bestemmingen

Tbilisi | Koetaisi | Poti | Batoemi

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Georgië

Bij transport naar Georgië zullen er diverse grenzen overschreden worden waaronder die van Turkije of Rusland. De partners van Twentepoort Logistiek rijden dagelijks (delen van) deze route in en door Centraal-Azië. LTL, FTL of groupage transport, u bent verzekerd van de beste transport oplossing naar TbilisiKoetaisi, Poti, Batoemi of iedere andere gewenste bestemming. Onze vaste en vaak lokale vervoerders kennen de gang van zaken wat zorgt voor minimale wachttijden bij de grensovergangen en douane.

Georgië is goed bereikbaar per rail. We kunnen uw zending dan ook wekelijks met rail transport per wagon en railcontainer doen vervoeren. Vertrek is mogelijk vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Indien gewenst is gebruik van meerdere modaliteiten mogelijk en voorzien we u van een maatwerktraject. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Vries- en koeltransport en speciale / exceptionele zendingen

Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we tevens koel- en vriestransport en speciaal/ exceptioneel transport naar Georgië. Vanuit Nederland gaan er veel voedingsstoffen, maar ook machines en machineonderdelen naar Georgïe. Onze partners beschikken over het juiste materiaal om uw machine(onderdelen), halffabricaten en food en feed producten op plaats van bestemming te krijgen. Wij zijn dan ook graag uw transportspecialist voor ladingen die meer kennis en ervaring vereisen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Tip:
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Transport Georgië door Twentepoort Logistiek georganiseerd

Transportinformatie Georgië

Zoals beschreven kunnen wij altijd een logistieke oplossing organiseren voor uw transport naar Georgië. Zeevracht met containervervoer naar de havens van Batumi en Poti is mogelijk, voor alle types containers. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden!

Transittijden Georgië:

  • Groupage en deelpartijen: circa 10-14 dagen
  • Complete ladingen: circa 8-10 dagen (via Zuidroute door Noord-Turkije)

Tip: 
Heeft u geen mogelijkheden om de exportdocumentatie of douaneformaliteiten te regelen? Twentepoort Logistiek heeft de kennis en expertise in huis om ook dit voor u te verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds Twentepoort Logistiek onze douanedocumenten voor Georgië regelt hebben wij nooit meer problemen ervaren met onze export.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie