Transport van en naar Scandinavië

Op zoek naar een betrouwbare partner voor internationaal transport naar Scandinavië? Dan bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde Scandinavische transporteurs zijn wij de logistieke partner voor uw transporten van en naar Scandinavië. Onze transporteurs voldoen uiteraard volledig aan onze hoge kwaliteitseisen zoals u van een gerenommeerd transportbedrijf mag verwachten. Om wat voor traject het ook gaat of de mate van urgentie: wij zorgen altijd voor een just-in-time levering.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.
Ontvang binnen 1 uur een reactie!

icon
Transittijden

Groupage
2-6 dagen


Complete lading
1-5 dagen

icon
Bestemmingen

Zweden| Denemarken
Noorwegen | Finland

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Internationaal transport

De noordelijke landen van Europa bieden vele kansen voor ondernemers. Vooral kassenbouw, machines en voedingsmiddelen zijn populaire transportgoederen naar deze bestemmingen. Of u nu op zoek bent naar transport naar Denemarken, Zweden, Noorwegen of Finland; Twentepoort Logistiek verzorgt het graag voor u! Doordat we dagelijks zendingen van en naar Scandinavië vervoeren, weten we precies wat er allemaal komt kijken bij vervoer en transport naar Zweden bijvoorbeeld.

Soorten transport en vrachten

Voor allerlei soorten vrachten en transporten kunt u bij ons terecht. Naast regulier wegvervoer behoort ook koel- en vriestransporten, gepalletiseerde goederen en speciaal transport tot onze full-service dienstverlening

Groupage transport Scandinavië

Twentepoort Logistiek verzorgt ook wekelijks groupage transport met onze Scandinavische transporteurs naar diverse bestemmingen waaronder Stockholm, Oslo, Kopenhagen en Helsinki. Maar naast deze hoofdsteden zijn ook steden als Frederiksberg, Göteborg, Bergen en Tampere zeer bekend terrein voor onze internationale charters en transporteurs. Transport nodig naar een andere bestemming? Geen probleem, elke bestemming in Scandinavië is mogelijk! Indien gewenst is het ook mogelijk om dagelijks LTL en FTL zendingen aan te bieden.

Tip:
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Scandinavië als voor import vanuit Scandinavië.

   Offerte aanvragen ›   

Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Transport Scandinavië

Transport informatie Scandinavië

Zoals beschreven kunnen wij elke logistieke oplossing voor u organiseren voor transport van en naar Scandinavië. Of het nu één colli, meerdere pallets, complete vrachten of spoedtransport betreft; Twentepoort Logistiek regelt dat uw zending precies op tijd wordt afgeleverd, ongeacht de losplaats in Scandinavië. Just-in-Time, zoals u dat wenst. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een hoogwaardige transport goederen verzekering af te sluiten. Meer weten over de transportverzekering kosten? Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden!

Transittijden Scandinavië

Denemarken
Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen
Complete ladingen: circa 1-2 dagen

Zweden
Groupage en deelpartijen: circa 3-5 dagen
Complete ladingen: circa 2-3 dagen

Noorwegen
Groupage en deelpartijen: circa 4-6 dagen
Complete ladingen: circa 3-4 dagen

Finland
Groupage en deelpartijen: circa 4-6 dagen
Complete ladingen: circa 4-5 dagen

 

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

1. referentie
“Sinds wij het transport van en naar Polen door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij gelukkig geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen. ”

Twentepoort logistiek kent de risico's en feiten in Polen. Prettige partner om mee samen te werken.

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie