Transport Patras

Dagelijks complete partijen transport naar Patras

Twentepoort Logistiek is door jarenlange ervaring in staat uw complete partijen, vrachten en lading dagelijks te laden voor transport van en naar Patras in Griekenland. Ons in-house team van deskundigen is volledig bekend met de Griekse regelgeving en kan u daarom altijd van een passend advies voor uw situatie voorzien. Ons distributienetwerk van transporteurs wordt voortdurend gecontroleerd en beoordeeld, waardoor wij een zeer hoog kwaliteitsniveau kunnen waarborgen.

icon
Transittijden

Groupage
5-9 dagen


Complete lading
4-7 dagen

icon
Optie
  • Wegtransport
  • Zeevracht
  • Vries-/ koeltransport
  • Speciaaltransport
  • en meer...
icon
Bestemmingen

Athene | Larissa | Heraklion

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Wij regelen alle documenten

Wekelijks groupage transport Patras

Daarnaast biedt Twentepoort Logistiek de mogelijkheid tot wekelijks groupage transport van en naar Patras. Echter, iedere bestemming in Griekenland behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. Diverse transportspecialismen maken het mogelijk om al uw soorten goederen probleemloos te vervoeren. Naast het transport van reguliere goederen kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld koel- of vriestransport, exceptioneel transport of transport van fragiele goederen.

Extra transportinformatie Patras

Benieuwd naar wat Twentepoort Logistiek voor het transport van uw goederen van of naar Patras kan betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang tijdens kantoortijden binnen 60 minuten al een reactie. Heeft u toch nog vragen of behoefte aan extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Transport Patras

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Doordat wij de douanedocumenten voor Patras door Twentepoort Logistiek laten verzorgen hebben wij nooit meer problemen ervaren met het exporteren van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie