Twentepoort Logistiek is ISO 9001:2015 gecertificeerd

Met gepaste trots kunnen we melden dat we vanaf heden voldoen aan de nieuwe ISO normering 9001:2015. De audit die uitgevoerd is door TüV Nederland verliep vlekkeloos en hiermee maken we de volgende stap in ons kwaliteitsproces. Zowel Twentepoort Logistiek als de overige bedrijven binnen de Twentepoort Groep zijn recent conform deze normering gecertificeerd.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd, of dat er verbetering nodig is. Continu de kwaliteit verbeteren staat centraal in het toepassen van ISO 9001, dit gebeurt met behulp van het ‘plan-do-check-act’ cyclus. Doordat onze medewerkers de processen goed leren kennen, raken zij steeds meer bewust van het gevolg van hun handelingen. Dit verhoogt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de gehele organisatie en onze logistieke dienstverlening.

Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat is een belangrijke stap, maar het betekent zeker niet het einde van het traject. Alle processen zullen voortdurend middels interne en externe audits gecontroleerd worden. Zo blijft Twentepoort Logistiek zichzelf constant verbeteren om de kwaliteit van de dienstverlening evenals de klanttevredenheid continu verder te verhogen.

Indien u voor uw eigen administratie de beschikking wenst te hebben over een duplicaat van ons certificaat verwijzen we u graag naar onze pagina Kwaliteit en Certificeringen.