Warehousing

Op een strategische en logistiek gezien optimale locatie in Twente, direct aan de (snel) wegen A1, A35/N36, is het warehouse annex distributiecentrum van de Twentepoort Groep gelegen. In deze geheel nieuwe en hypermoderne op- en overslagmagazijnen bieden wij allerlei logistieke diensten aan. Elk magazijn is volledig voorzien van ongedierte preventie en er is 24 uur per dag cameratoezicht. Onze hoogbouwmagazijnen zijn uitermate geschikt voor opslag van food- en non-food producten, maar ook bulk- en partijgoederen, al dan niet gepalletiseerd. Een deel van de magazijnen is tevens uitgerust met (euro)palletstellingen en legbordstellingen.  

Permanente of tijdelijke opslag

Bij Twentepoort Logistiek is het zowel mogelijk om permanent uw productie- of handelsgoederen uit te besteden als ook op tijdelijke basis. Bijvoorbeeld wanneer u binnen uw supply chain te maken heeft met seizoensartikelen, piekperiodes rondom feestdagen, vakanties, tijdelijke personele onderbezetting of anderzijds.  

Alle opgeslagen producten worden geregistreerd in ons unieke Warehouse Management Systeem waarin de voorraadadministratie zowel op klant- als partijniveau wordt gevoerd. Om de traceerbaarheid van alle opgeslagen goederen te garanderen wordt er gewerkt met een (barcode) scanning. 

Gecertificeerd personeel

Al onze logistieke medewerkers zijn volledig gescreend alsmede in het bezit van een geldige VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag). Tevens is iedere logistieke medewerker in het bezit van geldige hef- en reachtruckcertificeringen. 

Waarom warehousing uitbesteden aan de Twentepoort Groep ?

  • Beheer voorraadgegevens realtime zichtbaar via WMS (Warehouse Management Systeem)
  • Bewaking van de opslag door middel van camera`s, 24/7, zowel intern als extern
  • Just-in-Time distributie mogelijkheden, zowel als voor- of als natransport
  • Specialisatie in lossen en uitpakken van zeecontainers en Value Added Logistics
  • Hypermoderne opslaglocaties en strategisch zeer gunstig gelegen nabij (snel)wegen

Vanzelfsprekend gaat u niet over één nacht ijs waar het uitbesteden van warehousing betreft. Dat begrijpen wij als geen ander. Een goed en gedegen maatwerk plan-van-aanpak is dan meestal wenselijk. U bent van harte welkom om vrijblijvend op één van onze locaties uw specifieke wensen en eisen met ons te bespreken. Neem hiervoor contact met ons op.

Warehousing