Transport Oš

Twentepoort Logistiek verzorgt wekelijks meerdere transporten van of naar Oš. Dankzij onze intensieve samenwerking met de beste transporteurs zijn wij in staat om het transport van uw goederen Just-in-Time en met de grootste zorg naar ieder adres in Oš te verzorgen. Bij Twentepoort Logistiek zijn we uw transport Oš specialist voor al uw export. Daarnaast behoort iedere andere bestemming in Kirgizië tot de uitgebreide mogelijkheden van Twentepoort Logistiek. Ons deskundige personeel is volledig op de hoogte van de regelgeving in Kirgizië en kan u hierin probleemloos adviseren. Profiteer ook van onze full-service dienstverlening en laat Twentepoort Logistiek het transport van uw complete partijen, deelladingen en groupage Kirgizië en Oš verzorgen.

Tip: Wist u dat we naast Oš ook dagelijks goederen vervoeren naar andere steden in Kirgizië zoals Jalal-Abad en Bisjkek?

Verschillende specialismen voor transport Oš 

Twentepoort Logistiek biedt een breed scala aan transportmogelijkheden voor uw transport naar Oš. Zo hebben wij naast regulier wegtransport van gepalletiseerde goederen ook de mogelijkheid tot bijvoorbeeld koel- of vriestransport of exceptioneel & XXL transport. Daarnaast bieden wij regulier wegtransport aan, maar kunnen we ook via luchtvrachtzeevrachtspoedtransport en railtransport uw goederen transporteren. U kunt het transport van uw goederen met een gerust hart aan ons uitbesteden. Door uitstekende bereikbaarheid per spoor biedt Twentepoort Logistiek ook treintransport vanaf diverse terminals in Nederland en Duitsland. Tevens bieden we spoed transporten / koeriersdiensten aan met levertermijnen tussen 24-48 uur maximaal, al naar gelang urgentie en bestemming.

Wekelijks groupage transport  Oš

Naast het dagelijks laden van complete partijen verzorgen wij ook door middel van onze groupagedienst een wekelijks groupage transport van en naar Oš. Door jarenlange ervaring met de Kirgizische markt zijn wij in staat uw goederen altijd Just-in-Time af te leveren op de plaats van bestemming in Oš. Naast regulier wegtransport bieden wij ook de mogelijkheid tot koel- of vriestransport en exceptioneel transport.

Informatie Transport Oš

Benieuwd naar wat Twentepoort Logistiek voor het transport van uw goederen van of naar Oš kan betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang tijdens kantoortijden binnen 60 minuten al een reactie. Heeft u toch nog vragen of behoefte aan extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Extra transportinformatie

• Transittijden: 

                o Groupage en deelpartijen: circa 26-30 dagen
                o Complete ladingen: circa 14-19 dagen

• Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment

• Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen

• Koel/vriestransporten op aanvraag

• Maximum Bruto ladinggewicht: 21 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager

• Export documentatie Kirgizië: idem als Rusland

 

Transport Oš

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij ons transport naar Oš uitbesteden aan Twentepoort Logistiek hebben wij nooit meer logistieke problemen ervaren.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie