Transport van en naar Krakow

Dagelijks transport Krakow

Voor al uw transport van en naar Krakow is Twentepoort logistiek graag uw logistieke partner. We hebben een hoogwaardige distributienetwerk van Poolse transporteurs waarmee we dagelijks het transport regelen van complete ladingen van en naar Krakow. Naast het verzorgen van uw complete lading kunt u bij ons ook terecht voor al uw groupage en lijndienst vrachten naar Polen.

Twentepoort Logistiek is dé specialist op het gebied van transport van en naar Krakow. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

icon

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon

Warschau | Wroclaw 
Gdansk | Poznan

Elke andere bestemming is mogelijk

icon

Verzorgde documentatie:

 

Transportsoorten Krakow

Wat voor soort goederen u ook naar Krakow wilt vervoeren, Twentepoort regelt het voor u. Twentepoort Logistiek is dan ook uw transport Krakow specialist! Wij verzorgen niet alleen het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, maar we zijn tevens specialist in het verzorgen van het speciaal transport. Denk hierbij aan het transport van geconditioneerde goederen, ADR/IMO goederen en exceptionele goederen.

Is uw zending van grote waarde? Via Twentepoort Logistiek kunnen we uw zending verzekeren tegen scherpe tarieven. Wij informeren u graag over deze mogelijkheid en over de prijs van transportverzekering.

Offerte aanvragen transport Krakow

Twentepoort Logistiek is dé Krakow transport specialist. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan als u gebruik wilt maken van onze professionele dienstverlening.

Transport Krakow

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport van en naar Krakow door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij gelukkig geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie