Transport van en naar Krakow

Transport van en naar Krakow

Voor het laten verzorgen van uw transport van en naar Krakow bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres. Samen met ons hoogwaardige netwerk van de beste Poolse transporteurs verzorgen wij dagelijks het transport van uw complete ladingen van en naar deze grote stad in Polen. Naast het verzorgen van complete ladingen kunt u bij ons ook terecht voor al uw groupage zendingen.

Transportsoorten Krakow

Ongeacht wat voor soort goederen u vervoert wil hebben naar Krakow, Twentepoort Logistiek regelt het. Wij verzorgen niet alleen het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, tevens zijn wij specialist in het verzorgen van het speciaal transport. Denk hierbij aan het transport van geconditioneerde goederen, ADR/IMO goederen en exceptionele goederen.

Transport informatie Warschau

• Transittijden:

                o Groupage en deelpartijen: circa 2-4 dagen

                o Complete ladingen: circa 2 dagen

• Tevens bieden wij spoedtransporten aan met levertermijnen tussen 12-36 uur maximaal

• Benodigde documentatie: Polen is sinds 2004 EU-lidstaat, dus CMR vrachtbrief volstaat

Offerte aanvragen transport Krakow

Twentepoort Logistiek is dé Krakow transport specialist. Voor meer informatie neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan als u gebruik wilt maken van onze professionele dienstverlening. U ontvangt tijdens kantooruren (08:30 – 17:00) binnen 1 uur een reactie.

Transport Krakow

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport van en naar Krakow door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij gelukkig geen problemen meer ervaren met leveringen die niet op tijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie