Transport van en naar Praag

Dagelijkse transport van complete partijen naar Praag

Voor het dagelijkse transport van complete partijen van en naar Praag schakelt u Twentepoort Logistiek in. Met ons netwerk van zeer gekwalificeerde Tsjechische transporteurs leveren wij al uw soorten goederen Just-in-Time af op de plaats van bestemming. Dankzij deze samenwerking kunnen wij snelle transittijden garanderen voor uw complete partijen van of naar Praag of naar ieder andere bestemming in Tsjechië.

icon

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon

Pilsen | Olomouc
Ostrava |  Brno

Elke andere bestemming is mogelijk

icon

Verzorgde documentatie:

Regelmatig groupage transport naar Praag

Naast het dagelijks transporteren van uw complete partijen bieden wij meerdere malen per week groupage transport aan. Ook hiervoor geldt een Just-in-Time aflevering op iedere bestemming in Praag. Voor het transport van uw complete partijen, deelladingen of groupage bieden we een breed scala aan transportspecialismen aan. Zo kunt u bij Twentepoort Logistiek bijvoorbeeld terecht voor koel- of vriestransport en exceptioneel transport.

Offerte aanvragen

Wilt u voor uw transport van of naar Praag gebruik maken van de diensten van Twentepoort Logistiek? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvangt van ons gegarandeerd tijdens kantooruren (08:00 – 17:30) binnen één uur een reactie. 

Transport Praag

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door ons transport van en naar Praag aan Twentepoort Logistiek uit te besteden zijn wij in staat ons volledig te focussen op onze core business.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie