Fijne feestdagen en graag tot ziens in 2019

December is al weer halverwege. Dat betekent dat de feestdagen snel dichterbij komen en 2018 ten einde loopt. Een jaar dat de boeken in gaat als succesvol met mooie projecten, wederom gezonde groei en goede ontwikkelingen. Via deze weg wil ik dit graag met u delen. 

2018 was een goed jaar

Om te beginnen zijn we in 2018 voor de tweede keer op rij benoemd tot FD Gazelle en behoren we daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarnaast heeft dit jaar in het teken gestaan van het behalen van de ISO 9001:2015 certificering. Om de kwaliteit te waarborgen die klanten van ons kennen is dit een belangrijke stap om de gezonde groei ook in 2019 door te zetten. Met trots kunnen we u melden dat we het ISO-certificaat binnen de Twentepoort Groep hebben behaald!

Blik op 2019 en Stichting Help Oost-Europa

In alles hopen we dat 2019 ons net zoveel brengt als 2018 ons heeft gegeven. In de eerste plaats willen we onze klanten nog beter kunnen bedienen met maatwerk transportoplossingen. Daarnaast hopen we onze afdeling planning en verkoop te versterken en de gezonde groei vast te houden. Vanuit ons MVO-beleid bieden we onze kennis en service al jaren aan de Stichting Help Oost-Europa en dit zetten we komend jaar voort. Zo hebben we de afgelopen maand het transport georganiseerd van kerstpakketten voor mensen en kinderen in Roemenië en Hongarije die volledig afhankelijk zijn van derden. Daarnaast zal onze kerstdonatie ook begin komend jaar specifiek worden aangewend voor het zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te versterken. Bekijk ons MVO-beleid voor meer informatie.

Namens alle collega’s binnen Twentepoort Logistiek hele fijne feestdagen en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé. We zien u graag in 2019!

Hartelijke groeten uit Twente