De Nieuwe Zijderoute

De afgelopen jaren heeft het transport tussen Europa en Centraal Azië een enorme boost gekregen. De Nieuwe Zijderoute is hier de grootste oorzaak van en deze spoorroute is niet meer weg te denk uit de hedendaagse logistieke sector. Het begon enkele jaren geleden als een simpele spoorverbinding, maar is tegenwoordig een uitgebreid netwerk met verbindingen in onder andere de Middle Corridor. Daarnaast is er ook nog multimodale route via Kaliningrad aanwezig.  

 

Congres over de Nieuwe Zijderoute

Op 26 november vindt er in Venlo een congres plaats over de mogelijkheden die deze Nieuwe Zijderoute biedt voor transporteurs. Wanneer u geïnteresseerd bent in papierloos transport, geconditioneerd transport of pre-customs clearing kunt u hier alle mogelijkheden van de Nieuwe Zijderoute ervaren.

Tijdens dit congres komen de volgende zaken aan bod:

  • Routes, volume en capaciteit
  • Europese en Chinese hubs
  • Chinese investeringen en ambities
  • Nieuwe (multimodale) verbindingen West-Europa
  • De Middle Corridor
  • Obstakels en uitdagingen
  • Geconditioneerd transport
  • Verladers aan het woord
  • Logistieke oplossingen

Geen tijd om bij het congres aanwezig te zijn? We hebben zelf ook al de voordelen van de Nieuwe Zijderoute op een rijtje gezet!

 

De Nieuwe Zijderoute