Logistiek

Warehousing

Twentepoort Logistiek is volledig gespecialiseerd in logistiek en transport van en naar Oost-Europa en Centraal-Azië. Wij zijn dus uw ideale partner als het gaat om logistiek en transport. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis, persoonlijke betrokkenheid en jarenlange ervaring.  Ons warehouse annex distributiecentrum is gelegen op een strategische en logistiek gezien optimale locatie in Twente. Vanuit deze geheel nieuwe op- en overslagmagazijnen bieden wij diverse logistieke diensten aan, zowel permanente of tijdelijke opslag. 

Logistieke activiteiten

Twentepoort Logistiek biedt ook Value Added Logistics, webshop logistiek en co-packing aan. Met onze oplossingen op maat op het gebied van Value Added Logistics kunt u zich volledig richten op uw corebusiness en regelen wij de rest. Beschikt u over een webshop? Overweeg dan eens om de logistieke afwikkeling uit te besteden, dit is vaak een juiste keuze. Als Co-packer in business beschikt Twentepoort Logistiek over veel ervaring en de knowhow om samen met u tot een optimaal eindresultaat te komen. Wat ons onderscheid is onze nuchtere aanpak en het handmatig verpakken van de producten, niet alle producten zijn namelijk geschikt om machinaal verpakt te worden. 

Advies op maat

Heeft u vragen of wilt u graag een maatwerkvoorstel voor uw logistieke activiteiten ontvangen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en onze adviseurs staan u graag te woord. 

Logistiek