Exceptioneel transport

Twentepoort Logistiek is gespecialiseerd in het vervoer van buitensporig lange, zware, brede en hoge ladingen, oftewel: exceptioneel transport. Deze speciale transporten voeren wij kriskras door heel Oost-Europa en Centraal-Azië uit.

Exceptioneel transport

Ook zijn wij graag uw logistieke partner in bijzonder transport waarbij geladen of gelost dient te worden met behulp van autolaadkranen, meeneemheftrucks of door middel van een telescoopkraan. Wij regelen niet alleen dat uw speciale lading Just-in-Time in de juiste conditie wordt (af)geleverd, maar ook nemen wij u het gehele vergunningstraject uit handen, indien noodzakelijk. 

Twentepoort Logistiek verzorgt graag uw conventionele wegtransporten van en naar Oost-Europa en Centraal-Azië met huiftrailers en/of modulaire diepladers. 

Trailertypen

Met onze uitgebreide chartervloot aan vrachtwagens, variërend van open plateaus tot modulaire diepladers, kunnen wij elk (speciaal) en exceptioneel transport voor u verzorgen. Mogelijke trailertypen binnen dit wagenpark zijn:

  • Vlakke uitschuifbare opleggers
  • Open uitschuifbare Megatrailers
  • Semi-Diepladers en Diepladers
  • Jumbo`s / Huif semi`s en Huif diepladers

Advies op maat

Vanzelfsprekend vereist speciaal transport een zorgvuldige voorbereiding. Indien wenselijk komen we graag naar uw bedrijf toe voor vrijblijvende opname/inspectie van uw te vervoeren speciale lading. Vervolgens calculeren wij routing, tijdsbestek en materieeltype waarna u een compleet maatwerk voorstel ontvangt. Inclusief heldere voorwaarden en condities, zodat u tot op de komma  nauwkeurig vooraf weet wat u van ons mag verwachten. 

Bel of mail ons voor meer informatie, een afspraak of alvast een (indicatieve) kostenraming.

Impressie exceptioneel transport

Exceptioneel transport