Transport van en naar Boedapest

Boedapest, de hoofdstad van Hongarije, is een belangrijke transportbestemming voor het Nederlandse bedrijfsleven. Dagelijks verzorgen wij het transport van complete partijen en groupage transport van uw lading van en naar Boedapest. Wij werken samen met een hoogwaardig internationaal distributienetwerk van de beste Hongaarse transporteurs waarmee wij naast het transport van reguliere goederen en vrachten, ook diverse specialistische transporten via lijndienst verzorgen. Bij Twentepoort Logistiek bent u niet alleen aan het juiste adres voor transport van of naar Boedapest.

icon
Transittijden

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon
Bestemmingen

Debrecen | Gyor | Szeged 
Szombathely | Pecs

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

 

Groupage transport Hongarije

Wij verzorgen wekelijks 2 tot 3 keer groupage transport met onze Hongaarse transporteurs naar bestemmingen in Hongarije. Is Boedapest niet uw plaats van bestemming? Geen probleem, elke bestemming in Hongarije is mogelijk. Uw complete lading kan door onze transporteurs dagelijks worden geladen. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal/exceptioneel transport van en naar Hongarije.

Tip: 
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Hongarije als voor import vanuit Hongarije.

Offerte aanvragen

Heeft u transport van of naar Boedapest nodig en wilt u gebruik maken van onze professionele diensten? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvang binnen 60 minuten al een reactie.

Transport Boedapest

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Dagelijks transport en Just-in-Time leveringen zijn voor ons heel erg belangrijk bij leveringen naar Boedapest.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie