Transport van en naar Szeged

Complete partijen van en naar Szeged

Szeged is een van de steden die als veelgebruikte transportbestemming in Hongarije dient. Twentepoort Logistiek verzorgt dagelijks het transport van uw vrachten/lading van en naar Szeged. Zo vervoeren we complete partijen, groupage transport naar Hongarije en ook deelpartijen naar het Oost-Europese land. We maken gebruik van ons hoogwaardige distributienetwerk van internationale Hongaarse transporteurs. Samen met hun zorgen we te allen tijde voor een Just-in-Time levering en verzorgen we naast het transport van regulieren goederen ook diverse specialistische transporten. Twentepoort Logistiek is uw transport Szeged specialist!

icon
Transittijden

Groupage
2-4 dagen


Complete lading
2 dagen

icon
Bestemmingen

Debrecen | Gyor | Pecs 
Szombathely | Boedapest

Elke andere bestemming is mogelijk

icon
Documentatie

Verzorgde documentatie:

Groupage transport Hongarije

Wij verzorgen op wekelijkse basis 2 tot 3 keer groupage transport  naar bestemmingen in Hongarije. Is Szeged niet uw plaats van bestemming? Geen probleem, want onze Hongaarse transporteurs maken elke bestemming in Hongarije mogelijk. Uw complete lading kan dagelijks worden geladen. Daarnaast helpen we u ook graag met regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen en verzorgen wij tevens koel- en vriestransport en speciaal/exceptioneel transport van en naar Hongarije.

Tip: 
De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en complete ladingen gelden voor zowel export naar Hongarije als voor import vanuit Hongarije.

Offerte aanvragen

Heeft u transport van of naar Szeged nodig en wilt u gebruik maken van onze professionele diensten? Vraag dan nu een offerte aan en u ontvang binnen 60 minuten al een reactie.

Transport Szeged

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Dagelijks transport en Just-in-Time leveringen zijn voor ons heel erg belangrijk bij leveringen naar Boedapest.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie