Transport van en naar Doesjanbe

Transport van complete en groupage partijen

Als hoofdstad van Tadzjikistan is Doesjanbe (Duschange) een belangrijke bestemming als het gaat om het transport van goederen. Wij bieden uitbreide mogelijkheden voor het verzorgen van het vervoer van uw goederen. Wij werken samen met hoogwaardige transporteurs die de weg in Doesjanbe precies weten te vinden. Samen met dit netwerk van transporteurs verzorgen wij zowel het transport van uw complete alsmede uw groupage partijen.

Import en export mogelijkheden

Twentepoort Logistiek biedt diverse import en export mogelijkheden. Op het gebied van export bestaan deze mogelijkheden onder andere uit groupage, deelpartijen en complete ladingen. Ook op het gebied van import bieden wij mogelijkheden, informeer bij onze specialisten naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend verzorgen wij als transportbedrijf niet alleen mogelijkheden voor regulier wegtransport, ook zijn wij dé specialist als het gaat om het verzorgen van het vervoer van uw onder andere uw geconditioneerde goederen en exceptionele goederen.

Railtransport mogelijkheden

Vanuit diverse terminals in Nederland en Duitsland bestaan er goede railverbindingen richting Doesjanbe. Bij Twentepoort Logistiek is vertrek vanuit deze terminals op reguliere basis mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Transportinformatie Doesjanbe

 • Transittijden:
  • Groupage en deelpartijen: circa 24-30 dagen
  • Complete ladingen: circa 11-14 dagen
 • Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment
 • Besteltermijn / boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
 • Koel/vriestransporten op aanvraag
 • Maximum Bruto ladinggewicht: 21 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager
 • Export documentatie Tadzjikistan: idem als Rusland

Neem nu contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van transport van en naar Doesjanbe of vraag direct een offerte aan. 

Transport Doesjanbe

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Sinds wij het transport naar Doesjanbe door Twentepoort logistiek laten regelen, hebben wij nooit meer problemen gehad met leveringen die niet optijd aankwamen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie