Transport van en naar Istanbul

Dagelijks verzorgen wij samen met ons hoogwaardige netwerk van Turkse transporteurs uw transport van en naar Istanbul, Turkije. Uw goederen worden met de grootste zorg vervoert, ongeacht of het gepalletiseerde goederen, exceptionele goederen of geconditioneerde goederen betreft. Tevens bent u bij Twentepoort Logistiek aan het juiste adres als het gaat om dagelijkse koeriersdiensten van en naar Istanbul. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Groupage transport en complete partijen

Wij verzorgen in samenwerking met onze Turkse transporteurs twee keer per week groupage transporten naar Istanbul. Naast het verzorgen van groupage transporten, verzorgen wij tevens dagelijks het transport van complete ladingen. Moet uw lading naar een andere bestemming dan Istanbul in Turkije, dan is dit uiteraard mogelijk.

Transport informatie Istanbul

 • Transittijden
  • Groupage en deelpartijen: circa 7-10 dagen
  • Complete ladingen: circa 6-7 dagen
 • Naast aanlevering op douaneterminal is in specifieke gevallen ook huislevering mogelijk
 • Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment
 • Besteltermijn/boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen
 • Maximum Bruto ladinggewicht: 21 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager via landroute Balkan en maximaal 23 ton via ferry-oversteek vanaf Italië.
 • Bekijk hier de benodigde exportdocumentatie voor Turkije. Uiteraard kunnen wij u ondersteunen bij het opmaken van deze documenten.

Offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze kennis en expertise? Vul dan ons offerte formulier in, u ontvangt al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Istanbul

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

 1. Full Service dienstverlening
 2. Dagelijks transport
 3. Just-in-Time levering
 4. Wij regelen alle (douane)-documenten
 5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door ons transport naar Istanbul uit te besteden aan Twentepoort Logistiek zijn wij in staat ons volledig te focussen op onze core business, en hoeven wij niet meer om te kijken naar het transporttraject.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie