Transport van en naar Izmir

Transport van en naar Izmir

Izmir, één van de grootste steden in Turkije, is een belangrijke transportbestemming. Samen met ons hoogwaardige netwerk van lokale Turkse transporteurs verzorgen wij het transport van uw goederen altijd met de grootste zorgvuldigheid. Wij verzorgen niet alleen het transport van uw reguliere gepalletiseerde goederen, tevens kunt u bij ons terecht voor het laten verzorgen van het transport van uw exceptionele goederen, geconditioneerde goederen of ADR/IMO goederen. Naast bovenstaande transportsoorten, behoren dagelijkse koeriersdiensten tot de uitbreide mogelijkheden bij Twentepoort Logistiek.

Groupage transport en complete partijen

Twentepoort logistiek verzorgt twee keer per week groupage transporten van en naar Izmir en complete ladingen kunnen zelfs dagelijks geladen worden.  Al uw transporten verzorgen wij met ons hoogwaardige netwerk van de beste lokale transporteurs. Toch liever transport van of naar een andere bestemming in Turkije, dan is dit uiteraard mogelijk bij Twentepoort Logistiek.

Transport informatie Izmir

• Transittijden:

`              o Groupage en deelpartijen: circa 7-10 dagen

               o Complete ladingen: circa 6-7 dagen

•Naast aanlevering op douaneterminal is in specifieke gevallen ook huislevering mogelijk

•Beschikbare voertuigen: huifopleggers, kastentrailers, volume-combinaties, koel- en vries/frigo trailers en speciaal transport equipment

•Besteltermijn/boekingen: 2-3 dagen voor standaard groupage en complete ladingen

•Maximum Bruto ladinggewicht: 21 ton, inclusief verpakking en pallet/lastdrager via landroute Balkan en maximaal 23 ton via ferry-oversteek vanaf Italië.

• Bekijk hier de benodigde exportdocumentatie voor Turkije. Uiteraard kunnen wij u ondersteunen bij het opmaken van deze documenten.

Extra transportinformatie Izmir

Wilt u gebruik maken van onze kennis en expertise op het gebied van transport van of naar Izmir? Vul dan ons offerte formulier in, u ontvangt al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Izmir

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Door ons transport naar Izmir uit te besteden aan Twentepoort Logistiek zijn wij in staat ons volledig te focussen op onze core business, en hoeven wij niet meer om te kijken naar het transporttraject.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie