Twentepoort Logistiek luidt het jaar 2017 uit

De feestdagen staan al voor de deur...Traditiegetrouw even een moment van bezinning en een korte terugblik op het afgelopen jaar 2017. Dit jaar was voor Twentepoort Logistiek in veel opzichten een geslaagd jaar, waarin we wederom veel transporten en projectladingen mochten verzorgen voor onze gestaag groeiende klantenkring. Bijna dagelijks transport naar alle bestemmingen in Oost- en Midden-Europa, Rusland en de GOS-republieken (Centraal-Azië), maar ook veel dichter bij huis binnen Europa.

Ook in Value Added Logistics en aanvullende diensten als opmaak van export-documentatie, tijdelijke of permanente Warehousing, het regelen van transportverzekeringen en het geven van maatwerk douane advies hebben we een gezonde groei doorgemaakt. Deze algehele groei werd in november beloond met een FD Gazellen Award en een keurige overall 21e plaats in de categorie Middelgrote ondernemingen en een top-3 notering van snelste groeiers in de logistiek. Hoewel we als nuchtere en vaak bescheiden Tukkers niet van de buhne houden, wel een prestatie om als team trots op te zijn!

In het afgelopen jaar hebben we de afdeling transportplanning Oost-Europa versterkt met Matthijs Krejenzang en de afdeling Verkoop & Advies met Rogier Hondebrink en recent, Niels Malipaard. In 2018 hopen we op  dezelfde voet door te gaan. Een uitdagend jaar voor ons als bedrijf met onder meer implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2015.

In het kader van ons MVO-beleid, doneren wij ook dit jaar ons gehele `Kerstbudget` aan onze maatschappelijk partner, de Stichting Help Oost Europa, gevestigd in Almelo. De stichting stelt zich ten doel hulp te bieden aan mensen en kinderen die volledig afhankelijk zijn van derden. Doelgroepen in met name Oost- en Midden-Europa zijn met name: tehuizen, bejaarden en  gehandicapten. De hulp is er vooral op gericht om enerzijds mensen op weg te helpen om weer voor zichzelf te kunnen zorgen en anderzijds hen die afhankelijk zijn van zorg, een menswaardiger bestaan te bieden. Onze kerstdonatie wordt dit jaar wederom hoofdzakelijk aangewend voor een zaden- en pootaardappelenproject in Roemenië, met als hoofddoel de zelfredzaamheid te versterken. Meer info via twentepoort-logistiek.nl/over-ons/mvo.   

Namens het gehele team van Twentepoort Logistiek BV en de Twentepoort Groep BV hele fijne feestdagen toegewenst en veel voorspoed in het nieuwe jaar, zowel zakelijk als privé!

Hartelijke groeten uit Twente,

Medewerkers & Directie Twentepoort Logistiek BV 

Gerwin Teunis, Emiel Mensink, Tamar Gelici, Jochem Egberink, Rogier Hondebrink, Niels Malipaard, Lisanne Smit, Henk Jan Boers, Timon Rienewerf, Matthijs Krejenzang, Miranda Oude Wesselink,  Marlin Broshuis, Miranda Roelofs, Arno Brokelman en Martin Noeverman.

Kerstwens 2017