Daling tarieven van transport naar Turkije

Deze week werd bekend dat de inflatie in Turkije met bijna 18% omhoog is geschoten in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. Dit komt mede door de enorme waardedaling van de Turkse lira ten opzichte van de dollar (ongeveer 40%). Groot voordeel is de daling van prijzen voor transport van en naar Turkije als gevolg.

Kaart van Turkije met grootste steden

Lage transport tarieven naar Turkije

De export van Nederland naar Turkije is het afgelopen jaar gegroeid met ruim 18% aldus het CBS. Het hoorde vorig jaar bij de top 10 van snelst groeiende exportbestemmingen voor Nederlandse bedrijven.

Ondanks de huidige situatie hebben we gemerkt dat de export naar Turkije de afgelopen maanden gewoon door gaat. Het grote voordeel is dat de tarieven voor het transport naar Turkije zijn gedaald. De afgelopen weken hebben we al veel klanten kunnen verrassen met scherpe offertes. Dit geldt voor bijna iedere transport specialiteit. Zowel Agro, food en feed als uw machines en apparaten die vervoerd moet worden, maar ook transport van chemicaliën of één van de andere transport specialismen. Twentepoort Logistiek kan dagelijks transport organiseren naar elke locatie in Turkije en plaatsen als IstanbulIzmir, Ankara, Bursa en Mersin.

Weten welke tarieven we voor u kunnen maken? Vraag direct een offerte aan, we zullen u niet teleurstellen!

Bron: Nieuwsblad Transport & Transport Online

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie