Hulp bij Incoterms 2010 door Twentepoort Logistiek

Inmiddels zijn de Incoterms 2020 ingegaan, U leest er hier alles over!

De Incoterms 2010, een veel besproken onderwerp. Ondertussen zijn we de tel kwijt geraakt hoeveel bedrijven we hebben voorzien van passend transport naar Oost-Europa of Centraal Azië. We hebben daarbij veel vragen beantwoord over het gebruik van Incoterms, maar adviseren ook steeds vaker over de keuze en wat dit in de praktijk betekend.

We doen dit uiteraard graag en staan altijd voor u klaar, maar om u van te voren alvast te ondersteunen bij het gebruik, de verantwoordelijkheden en de keuze, hebben we oa. de Handleiding Incoterms 2010 ontwikkeld. We hebben getracht de belangrijkste informatie overzichtelijk te presenteren en hebben een keuzehulp toegevoegd die kan helpen bij het kiezen van de juiste Incoterms.

Alle informatie over de Incoterms 2010 en voor het bekijken, downloaden of gratis aanvragen van de handleiding Incoterms verwijzen we u graag door naar de pagina die volledig gaat over de Incoterms. Op deze pagina kunt u aan de rechterkant alles te weten komen over de Incoterm naar keuze of de Handleiding Incoterms 2010 bekijken