Transport van gevaarlijke stoffen door Oost-Europa & Centraal-Azië

Transport van (milieu) gevaarlijke stoffen, of beter gezegd ADR transport, behoort tot één van de specialismen van Twentepoort Logistiek. De door ons ingezette transporteurs en vaste charters zijn bij ADR transport volledig ingericht op een veilige transportuitvoering. Alle chauffeurs zijn volledig gediplomeerd, daarnaast is elk voertuig uitgerust met de benodigde middelen en materialen om alle gevaarlijke stoffen op de plaats van bestemming te krijgen. 

ADR maatwerk advies

Ook voor advies over uw specifieke ADR transport binnen de supply chain bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee of het nou gaat om een transport naar Oost-Europa (bijv. naar Polen) of Centraal Azie (oa. transporten naar Irak). Samen met u gaan we kijken naar de juiste oplossing om uw gevaarlijke stoffen of goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Onze adviseurs en planners worden voortdurend geschoold in de actuele wetgeving rondom ADR transport en kunnen u van maatwerk advies voorzien. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste afhandeling en staat u niet voor verrassingen.

Benieuwd naar wat wij voor uw ADR transport kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan!

Opslag van gevaarlijke goederen

Wij kunnen u ook ontzorgen op het gebied van tijdelijke of permanente opslag van ADR goederen. Vanwege veiligheidsrestricties hebben wij er voor gekozen om deze opslag extern te verzorgen, namelijk op de locatie van onze ADR partner nabij in Twente. Dit in plaats van ons opslag in ons eigen moderne warehouse en distributiecentrum aan de N36/A35 te Wierden. Redenen hiervoor zijn onder andere de bewuste keuze om onze food- en non-food goederen conform wet- en regelgeving gescheiden te behandelen en geen enkel risico op dit vlak te willen nemen. 

Twentepoort Logistiek beschikt vanzelfsprekend over eigen gekwalificeerde Veiligheidsadviseurs. Uw lading is daarom bij ons in vertrouwde handen, een veilig idee.

Nieuws

- Infobericht vervoer gevaarlijke stoffen 
- Laatste wet- en regelgeving over vervoer van gevaarlijke stoffen

Gevaarlijke stoffen vervoeren | ADR Transport