Transport van en naar Turkije en het Midden-Oosten

Regel uw transport van en naar Turkije met Twentepoort Logistiek en verzeker uzelf van een geslaagd vervoer. Onze dienstverlening op het gebied van logistiek en transport naar Turkije, het Midden-Oosten en omringende landen kenmerkt zich door soepele communicatie, duidelijkheid en snelle leveringen.

Kansen Turkije en Midden-Oosten 

Turkije heeft één van de sterkst groeiende economiën. De investeringen namen de afgelopen jaren fors toe, ook vanuit Nederland en België. Deze groeiparel aan de Bosporus dankt dit deels aan de zeer gunstige ligging tussen Europa en opkomende regio`s als het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Twentepoort biedt wekelijks diverse groupage-vertrekken aan, zowel export als import. Complete vrachten kunnen dagelijks worden geladen.

Bestemmingen transport Turkije & Midden-Oosten

Twentepoort regelt graag uw export ladingen naar Turkije en onderstaande landen in het Midden-Oosten:

Soorten transport

Hoewel de landen "achter" Turkije in het Midden-Oosten geregeld per zeevracht worden bediend, bieden we ook wegtransporten aan naar onderstaande bestemmingen. Vooral wanneer de factor `spoed` in het geding is en luchtvracht of te duur of te beperkend is, wordt er voor wegtransport naar het Midden-Oosten gekozen. De bestemmingen in Oost-Europa rijden wij vaak via onze Turkse charters, mede vanwege de eerder genoemde optimale ligging tussen Europa en het Midden-Oosten. Door middel van een visumafgifte in Istanbul en eventuele chauffeurswissel ter plekke verloopt een dergelijk transport probleemloos en kunnen we snelle doorlooptijden garanderen. Lees meer over enkele feiten en transportinformatie over Turkije en het Midden-Oosten.

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

2. referentie
“Dagelijks transport en Just-in-Time leveringen zijn voor ons heel erg belangrijk bij leveringen naar landen in Centraal-Azië.”

Daarnaast regelt Twentepoort logistiek ook al onze (douane)-documenten.

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie