Transport van en naar Rusland

Transport Rusland

Twee keer per week groupage transport van en naar Rusland

Twentepoort Logistiek verzorgt transport van en naar Rusland. Wekelijks vertrekken wij twee keer met onze Oost-Europese groupagetransporteurs naar diverse bestemmingen in Rusland, zoals de steden Moskou en Sint Petersburg, maar ook naar Novosibirsk, Nizjni, Novgorod, Jekaterinenburg en Samara. Echter, elke bestemming in Rusland is mogelijk. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen wij naar Rusland koeltransport, vriestransport en speciaal/exceptioneel transport.

Complete partijen dagelijks geladen voor transport van en naar Rusland 

Complete partijen kunnen bijna dagelijks geladen worden. De mogelijkheden voor groupage, deelpartijen en ladingen gelden voor zowel export naar Rusland als voor import vanuit Rusland. Benieuwd naar de diverse eisen van de Russische douane? Lees o.a. meer over de verplichte documenten voor alle zendingen naar Rusland. 

Vervoer per spoor en zeevracht

Naast het gewone transport over de weg van en naar Rusland biedt Twentepoort Logistiek zeevracht, container transport naar Rusland en vervoer per spoor aan. Neem contact op met onze medewerkers en vraag naar onze maatwerkoplossingen. Er zijn bovendien ook combinaties van verschillende modaliteiten mogelijk (intermodaal/ intermodaal transport chemie). Twentepoort heeft wekelijkse afvaarten op o.a. St. Petersburg en wel voor alle containertypes, zoals 20”, 40”, 40”High Cube en Flatracks. Lees ook meer over de diverse soorten transport die wij dagelijks regelen voor onze relaties. 

Transport informatie Rusland

Transittijden Moskou - Rusland:

  • Groupage en deelpartijen: circa 8-12 dagen
  • Complete ladingen: circa 6-7 dagen

Transittijden overig Rusland:

  • Groupage en deelpartijen: circa 11-19 dagen
  • Complete ladingen: circa 8-11 dagen

Meer informatie over transport naar Rusland

Meer informatie over de mogelijkheden van het organiseren van het transport naar Rusland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Liever een offerte ontvangen? Vraag direct een offerte aan via onderstaande button en krijg binnen een uur reactie op uw aanvraag voor transport naar Rusland. 

Nieuws Rusland

Beoordeeld met een: 9.7  

66
Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Doordat wij de douanedocumenten voor Rusland door Twentepoort Logistiek laten verzorgen hebben wij nooit meer problemen ervaren met het exporteren van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

 

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie