Transport van en naar Wolgograd

Bij Twentepoort Logistiek bent u aan hét juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verzorgen van vrachten, ladingen en transport van of naar Wolgograd, Rusland. Twentepoort Logistiek beschikt over een hoogwaardig distributienetwerk van Oost-Europese transporteurs en met deze transporteurs, verzorgen wij wekelijks uw lijndienst en groupage transport van en naar Wolgograd. Naast Wolgograd behoort ieder andere bestemming in Rusland tot de uitgebreide mogelijkheden bij Twentepoort Logistiek.

icon

Groupage
8-19 dagen


Complete lading
6-11 dagen

icon

Sint-Petersburg | Krasnodar |  Moskou
Vladivostok |  Nizhne
Novgorod
 

Elke andere plaats is mogelijk

icon

Verzorgde documentatie:

Dagelijks complete partijen van en naar Wolgograd

Of het nu gaat om transport van gepalletiseerde goederen of om speciaal transport, wij verzorgen het altijd Just-in-Time. Niet alleen verzorgt Twentepoort Logistiek wekelijks groupage transport, tevens verzorgen wij dagelijks het transport van complete partijen van en naar Wolgograd. Lees meer over onze specialismen en mogelijkheden.

Douane

In Rusland gelden er meerdere en verschillende eisen op het gebied van Douanezaken. Twentepoort Logistiek beschikt in-house over gespecialiseerde douane specialisten, zij helpen u graag op weg! Op onze douane pagina vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.

Voor meer informatie over transport van en naar Wolgograd kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. Liever direct een offerte aanvragen, vul dan ons offerte formulier in en u ontvang al binnen 60 minuten een reactie!

Transport Wolgograd Twentepoort Logistiek

Vrijblijvend advies › Offerte aanvragen › Onze Oost-Europa experts zitten voor u klaar Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie

Uw voordelen

  1. Full Service dienstverlening
  2. Dagelijks transport
  3. Just-in-Time levering
  4. Wij regelen alle (douane)-documenten
  5. U heeft al een offerte? Wij doen een beter voorstel

Zij gingen u voor

“Doordat wij de douanedocumenten voor Moskou door Twentepoort Logistiek laten verzorgen hebben wij nooit meer problemen ervaren met het exporteren van onze goederen.”

100% Tevredenheidsgarantie

Wederzijds vertrouwen: daar hechten wij belang aan. U weet altijd wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Wij onderscheiden ons in logistieke- en douanekennis en persoonlijke betrokkenheid. Bovendien voldoen wij aan het maximaal vereiste certificeringsniveau voor onze branche. Lees verder

Twentepoort Logistiek. Alles gelijk goed geregeld.

Wij zijn uw partner voor eenmalig of structureel transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Sluit u aan bij honderden bedrijven die wij jaarlijks helpen bij transport van en naar Oost-Europa & Centraal-Azië.

Offerte aanvragen › Binnen 1 minuut ingevuld › binnen 1 uur reactie